Over ons

De Digitale Aannemer is gespecialiseerd in het maken websites en webapplicaties van begin tot eind. We hanteren een no-nonsense aanpak, houden van duidelijke taal en bij ons staat klanttevredenheid centraal.

Je kan bij ons terecht voor het bedenken, ontwerpen, realiseren en het onderhouden van websites. Ook hebben we jaren lange ervaring in het realiseren van moderne webapplicaties met behulp van het Microsoft .NET framework, JAMstack en Umbraco CMS.

author

Onze visie

Voor mensen

Wij snappen dat digitale oplossingen best complex kunnen zijn. Wij hanteren tijdens het traject een no-nonsense aanpak, duidelijke taal en regelmatig de vinger aan de pols. Tijdens de realisatie kan je op ieder moment een kijkje komen in onze digitale werkplaats om de voortgang van het project te bekijken.

Klaar voor de toekomst

Wij begrijpen dat de wereld van het web ontzettend snel verandert. Met dit feit in ons achterhoofd, ontwerpen en bouwen wij websites die klaar zijn voor de toekomst. Zo voldoen onze websites aan de laatste richtlijnen als het gaat om snelheid, best practices, zoekmachine vriendelijkheid en toegankelijkheid. Ook zijn onze websites zo opgebouwd dat ze nooit vastzitten aan een specifieke techniek.

Met hoogstaande techniek

Wij zijn er van overtuigd dat techniek niet ingewikkeld hoeft te zijn. Door kennis en techniek te combineren hebben we modules ontwikkeld die volledig naar wens zijn configureren. We gebruiken daarnaast moderne technieken en tools die het ontwikkelproces vergemakkelijken. Wijzigingen kunnen daardoor over het algemeen eenvoudig en snel worden doorgevoerd.

Ons proces

Intake

We bespreken de wensen en de doelen. Aan de hand van dit gesprek maken we een plan en wordt er een offerte opgesteld.

Design en ontwerp

Al de offerte is goedgekeurd gaan wij aan de slag. Afhankelijk van het type project wordt er een styleguide, template ontwerp of technisch ontwerp opgeleverd.

Ontwikkeling

Na goedkeuring van het ontwerp bouwen we een statische website of in het geval van een webapplicatie bouwen wij een prototype.

Oplevering

In deze laatste fase koppelen we de website aan een CMS zodat de inhoud naar wens kan worden aangepast, we controleren zoekmachine vindbaarheid en testen alles door.

Nazorg

Na oplevering blijven wij betrokken bij het ondersteunen waar nodig. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Meerdere iteraties

Voor grotere software projecten werken wij graag met SCRUM dus meerdere iteraties van de vorige stappen.